Viziune și valori

Valoarea unei afaceri este dată în mare parte și de valorile intangibile, dincolo de activele sale corporale. În special activele intangibile aflate în conexiune cu proprietatea intelectuală (mărci, brevete, drepturi de autor) sunt instrumente de afaceri care creează un adevărat avantaj competitiv. Serviciile noastre privind proprietatea intelectuală, avocatură, mediere și cele de consultanță, sprijină maximizarea potențialului oricărei afaceri sau inițiative antreprenoriale prin protejarea celor mai de preț active.

Implicare

Rigurozitate

Eficiență

Vitalitate

Leadership

Know-how

Dinamicitate

Echipa

Servicii

Proprietate intelectuală

Asistență de specialitate și reprezentarea persoanelor fizice și juridice, în toate procedurile, în fața OSIM/ OMPI/OHIM, cercetare, documentare și întocmirea documentației specifice.

Avocatură

Asistență de specialitate și reprezentarea persoanelor fizice și juridice în domeniile de: drept al muncii, drept comercial, domeniul insolvenței, drept fiscal, drept civil.

Consultanță

Asistență de specialitate și reprezentarea persoanelor fizice și juridice în alte cauze necontencioase (înființări firme, elaborare contracte, avizarea documentelor interne și a contractelor).

Mediere

Rezolvarea conflictelor intervenite între persoane fizice și juridice prin intermediul procesului de mediere, pentru a oferi soluții rapide, reciproc acceptate de către părțile implicate.
Am acumulat peste...

11 000

ore de consultanță

1 000

procese

100

mărci înregistrate

10

desene industriale

Blog

Vino

alături de noi!

Alătură-te unui portofoliu reputabil de parteneri.

Clienții noștri

Contact

T: 0743 013 532
F: 0269 446 572
Str. Banatului Nr. 10/4,
550011, Sibiu, Romania
office@simonajeflea.ro