Simona Jeflea avocat

Simona Jeflea

Avocat

Biografie

Simona Jeflea – avocat, membru al baroului Sibiu, a absolvit cursurile Facultății de Drept a Universității Lucian Blaga – Sibiu precum și cele ale Facultății de Sociologie a Universității Babeș – Bolyai – Cluj Napoca. Și-a completat expertiza juridică cu cea de consilier în proprietate industrială – membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România – specializare: mărci și indicații geografice, precum și în domenii conexe precum managementul resurselor umane și cel al calității, în cel din urmă specializându-se absolvind un master la Facultatea de Inginerie Herman Oberth a Universității Lucian Blaga – Sibiu. Începând cu 2013 Simona a devenit mediator autorizat de Consiliul de Mediere.

Viața profesională

Anterior carierei de avocat, Simona a ocupat importante poziții în top managementul unor companii naționale, fie ca manager de resurse umane (timp de 7 ani) cât și ca manager de calitate și auditor intern pe sisteme integrate de management (ISO 9001:2000; ISO 9001:2008 si ISO 22000:2005).

Experiența anterioară îi oferă o perspectivă mult mai largă în abordarea problemelor de business fiindu-i ușor să jongleze între teoria juridică și practică comercială.